Voi itku! Tammelalaisessa Vörlön Vihanneksessa yrittäjän arkea on aloittaa työpäivä kyynel silmäkulmassa. Kyynelkanavien avautuminen ei johdu yrittämisen ankeudesta vaan sipuleiden käsittelyssä vapautuvista eteerisistä öljyistä, jotka aluksi ärsyttävät limakalvoja. Asianmukaiset suojaimet vähentävät kyynelehtimistä.

sipulinkuorija

Tuoretuotteilla on oltava nopea kierto

Vörlön Vihannes investoi nykyaikaisiin kuorinta- ja pakkausjärjestelmiin. Viimeksi on uudistettu sipulien kuorinta-, punnitus ja pakkausjärjestelmä.

Automatisoidut ja toimivat linjastot ovat tarpeen, sillä tuoretuotteiden kierron pitää olla nopea ja katkoksia ei saa tulla. Myrskyihin ja sähkökatkoksiin on varauduttu isolla varavirtavoimalalla/suurtehoaggregaatti, jolla saa tarvittaessa koko tehtaan kylmiöineen toimimaan.

Tuotannossa käytetää HACCP -järjestelmän mukaista omavalvontaa ja säännöllistä laaduntarkkailua niin pintojen kuin tuotteiden osalta.

– Vörlön Vihanneksen vahvuutena on nopeat ja varmat toimitukset ja hyvä laatu. –

Yritys kuorii ympärivuotisesti sipuleita ja juureksia ammattikäyttöön. Tuotteet menevät tukkuliikkeiden kautta koulujen ja päiväkotien keskuskeittiöihin, muonituskeskuksiin, ravintoloihin ja laivoille.

Teemme yhteistyötä monien tukkujen kanssa jotka jakavat tuotteita ympäri Suomea aina Lappia myöden.